Fejlfinding

Siden år 2000 har jeg fejlfundet på mange forskellige styringer. Min største erfaring er dog Mazak maskiner, hvor der er blevet lavet alt fra M1/T1 styringer til de nyeste Smooth-styringer. Mitsubishi og Fanuc styringer er der også blevet lavet en del af gennem min 20 års erfaring.

Jysk CNC Service har et stort netværk af teknikere, at trække på både elektrisk og mekanisk, over det meste af landet. Det gør at de fleste opgaver kan blive løst hurtigt og effektivt.

Står I med et spørgsmål eller en fejl omkring jeres CNC-maskine, er I altid velkomne til at ringe +45 5124 3334, eftersom det nogle gange er muligt at løse problemet over telefonen. Andre gange kan der laves en hotline via PC, når det er Cimco eller netværksproblemer.

Jysk CNC Service arbejder på både store CNC-styrede maskiner og små manuelle drejebænke/fræsere med relæstyringer. Hvis din gamle Pedersen fræser gået i stykker, så ring og hør nærmere.

Da jeg har svendebrev som både Maskinist, Skibsmontør og Automatikmekaniker, er det som oftest muligt at vurdere, om problemet er mekanisk eller elektrisk.