DNC opkobling

Opkobling af maskiner

Jysk CNC Service har stor og omfattende erfaring i opkobling af CNC maskiner. Det kan være med kabel eller trådløst via RS232 eller LAN / WLAN. Som software anvendes Cimco DNC-Max. Dette software har utrolig mange muligheder, og understøtter de fleste CNC maskiner.

Installation, opdatering, opsætning samt undervisning i brug af Cimco DNC-Max software Server, Client, Edit samt NC-Base. Hjælp til konvertering af gamle programmer. Flytte DNC installation til ny PC.


Cimco software

Jysk CNC Service er forhandler af Cimco Software. Jysk CNC Service yder fjern support på DNC installationer.

CIMCO Edit 8 er den foretrukne editor for CNC-programmører verden over. En editor for CNC programmører, der kræver et pålideligt, prisgunstigt og professionelt editeringsværktøj.

CIMCO DNC-Max 8 er er den seneste version i en lang serie af gennemprøvede DNC-løsninger. En avanceret DNC-server med online tilspændings-, og hastighedsjustering, remote administration og meget mere.

CIMCO NC-Base 8 fungerer som en udvidelse af CIMCO Edit og DNC-Max, og udruster CNC programmører med et stærkt, fleksibelt og effektivt værktøj til administration af CNC-programmer.

CIMCO MDC-Max 8 er et real-time dataopsamlingssystem til CNC-maskiner. Systemet giver dig øjebliksrapporter og diagrammer,  der beskriver produktiviteten i dit maskinværksted.

CIMCO CNC-Calc er en fuldt udbygget 2D CAD-løsning, som arbejder inde fra CIMCO Edit 8. Denne tilkøbssoftware er hurtig og effektiv til løsning af problemer med kompleks 2D-geometri.

Hardware

Jysk CNC Service har stor erfaring i DNC opkobling af CNC maskiner. Dette gælder både RS232 og LAN. Ud fra erfaring tilstræber Jysk CNC Service at lave disse data forbindelser trådløse. Dette gøres ud fra to synspunkter. Hvis opkoblingen laves trådløs, så er der total galvanisk adskillelse mellem PC og CNC maskine. COM porte er herved beskyttede overfor eventuel spændingspotentiale forskel ved lynnedslag mm. Desuden er der mulighed for at flytte maskiner, uden at det er nødvendigt at lave nye kommunikationskabler.

Eksempel på PCI kort til fortrådet opkobling

Trådløs Nport med 1 & 2 RS232 COM porte

UNIFI Access point

For de virksomheder der ikke har en stor server til rådighed, kan det være en rigtig god idé, at investere i en NAS server. Denne er rigelig stor til at rumme backup af programmer og ikke mindst parametre.

Er COM portens IC kredse defekte på CNC styringen, udskifter Jysk CNC Service disse på stedet, om muligt.